-100% frissen préselt
-hazai gyümölcsből
-hazai munkaerővel
-hazai üzemben készül
-élelmiszer-mérnökök által felügylt gyártás
-minden termék elérhető bag-in-box dobozos és utántöltő változatban is
Hogyan termesztünk?
A gyümölcsleveinkhez felhasznált almát 3 generáció 50 évnyi termelői tapasztalatával, a saját családi gazdaságunkban állítjuk elő, az ország gyümölcsöskertjében, Szabolcs-Szatmár-Bereg egyik legérintetlenebb sarkában. A termesztés során az AKG (Agrár Környezet-Gazdálkodási) program előírásait betartva állítjuk elő a gyümölcsöket, egyensúlyt fenntartva a hagyományos termesztés és a biotermesztés között. Nem hajszoljuk a hektáronkénti csúcsterméseket, így a gyümölcsök ízvilága gazdagabb, mikroelemtartalma magasabb, mint az intenzív termesztésben.
A termesztés célja gazdaságos gyümölcslé-alapanyag-előállítás, minél alacsonyabb vegyszerhasználat mellett.
A feldolgozás során a gyümölcsöket gondos, kézi válogatás után, alapos mosással tisztítjuk. A darálás és a préselés során keletkező levet kíméletesen hőkezeljük és töltjük a végső kiszerelésbe.
Kifejezetten nagy csomagolási egységeket (3 l utántöltő, 3 l Bag-In-Box) használunk, hogy a keletkező hulladék mennyiségét csökkentsük, így szolgálva a fenntarthatóság és a környezetvédelem elveit.
-3 generáció
-50 év tapasztalat
-Saját termelésű gyümölcs
-Agrár-Környezet-Gazdálkodási program
-Gazdag ízvilág
-Magas vitamin-tartalom
Még rovarhoteleink is vannak!